İzleme Programı Hazırlık Ekibi'nden Galatasaray Üniversitesi'ne Ziyaret

12.08.2022

Üniversitemiz İzleme Programı Hazırlık Ekibi tarafından 12.08.2022 tarihinde Galatasaray Üniversitesine kurumsal ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret kapsamında kuruluşu itibariyle Türk-Alman Üniversitesi'ne olan benzerliği göz önünde bulundurulan, YÖKAK Kurumsal İzleme Programı hazırlıkları kapsamında, kurumsal dış değerlendirme ve kurumsal izleme tecrübelerine sahip olan Galatasaray Üniversitesi ile bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Galatasaray Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Müjde GENEVOİS ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ulun AKTURAN ile gerçekleştirilen toplantıda YÖKAK Kurumsal İzleme, Değerlendirme ve Akreditasyon süreçlerindeki tecrübeleri hakkında bilgilendirmeler alınmıştır.