TAÜ İdari Personele Yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Serisi Başladı.

24.11.2022

Üniversitemizde görevli idari personelin çeşitli alanlarda bilgi, beceri, tutum, performans, verimlilik ve motivasyonlarının artmasını sağlamak amacıyla organize edilen Hizmet İçi Eğitim Seminerleri serisinin açılış töreni, 23 Kasım 2022 tarihinde TAÜ Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel UZUNTAŞ ve Prof. Dr. Hamide Özden ÖZKAYA FERENDECİ ile Fakülte Dekanları ve Enstitü Müdürlerinin katıldığı Hizmet İçi Eğitim Seminerleri programının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Cemal YILDIZ yaptı. Konuşmasında, yaklaşık olarak bir yılı kapsayacak şekilde organize edilen seminer programının içeriği hakkında detaylı bilgi veren Rektörümüz, seminerlerin Türk-Alman Üniversitesi değerlerini pekiştirme ve ortak aidiyet zeminine katkı sağlama gayesi taşıdığını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal YILDIZ’ın konuşmasının ardından Kalite Yönetim Biriminde görev yapan Öğr. Gör. Dr. Burcu Sünbül AYHAN ve Öğr. Gör. Ebru BAHARLI, “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi” konulu sunumlarıyla hizmet içi eğitim seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi. Sunumda idari personel ile hedef birliğini sağlamak için Üniversitemizin misyon,vizyon, temel değerleri ve politikaları üzerinde durulurken, kurumsal değerlendirme süreçlerinin detaylarına değinildi.

Hizmet İçi Eğitim Seminerleri programına ulaşmak için tıklayınız